Dr. Mórocz Angéla

SZÜLÉSZNŐGYÓGYÁSZ

A betegellátásban fontosnak tartom a kölcsönös bizalom kiépítését. Elsődleges szempont, hogy a pácienssel együttműködve és bevonva a terápiás terv kidolgozásába, közösen törekedjünk az aktuális probléma optimális megoldására.

Kismama és baba-mama jógaoktatóként, jógapszichoterapeutaként hiszek a megfelelő, lelki szempontokat is figyelembe vevő várandósgondozásban és szülésfelkészítésben, melynek során a várandósok a szülés napjára elsajátítják azokat a stratégiákat, melyeket önmaguktól alkalmazva a vajúdást nem félelemteli eseményként élik meg.

KISMAMA ÉS BABA-MAMA JÓGAOKTATÓ

Szülőszobai tevékenységem és a már mögöttem álló szülésvezetések során tett megfigyeléseim szerint azok a várandósok, akik testileg és lelkileg is felkészülten lépnek rá arra a bizonyos szülőszobai útra, sokkal könnyebben veszik a vajúdás emelte akadályokat, kevésbé függnek külső körülményektől, a szülést és születést összességében egy csodálatos eseményként élik meg, beavatásként az anyaságba, a feltétel nélküli szeretet és elfogadás dimenziójába.


BEJELENTKEZÉS


Vegye figyelembe a rendelési időt

Időpontot csak a rendelési időszakra lehet foglalni.


ÉRKEZZEN PONTOSAN

A többiek idejét tiszteletben tartva, kérem érkezzen időben.


Megfelel az időpont?

Telefonáljon és foglaljon időpontot.


MEGGONDOLTA MAGÁT?

Amennyiben a foglalás megtörtént, azonban meggondolta magát, úgy az időpontot lemondhatja, vagy megváltoztathatja a foglalt időpont előtt maximum 24 órával.RENDELÉSI IDŐ

Rendelésre jelentkezni az alábbi napokban és időpontokban lehetséges.


Hétfő 13:00 – 18:00
Csütörtök: 13:00 – 18:00
Alkalmanként a rendelési nap/idő módosulhat.

TELEFONSZÁM: +36 70 639 5239

Email cím: info@drmoroczangela.hu

Árak

Aktuális árainkat és szolgáltatásainkat a lenti gombra kattintva érheti el.
Áraink

Mórocz Medical © 2020. Minden Jog Fenntartva