Dr. Mórocz Angéla

SZÜLÉSZNŐGYÓGYÁSZ

A betegellátásban fontosnak tartom a kölcsönös bizalom kiépítését. Elsődleges szempont, hogy a pácienssel együttműködve és bevonva a terápiás terv kidolgozásába, közösen törekedjünk az aktuális probléma optimális megoldására.

Kismama és baba-mama jógaoktatóként, jógapszichoterapeutaként hiszek a megfelelő, lelki szempontokat is figyelembe vevő várandósgondozásban és szülésfelkészítésben, melynek során a várandósok a szülés napjára elsajátítják azokat a stratégiákat, melyeket önmaguktól alkalmazva a vajúdást nem félelemteli eseményként élik meg.

KISMAMA ÉS BABA-MAMA JÓGAOKTATÓ

Szülőszobai tevékenységem és a már mögöttem álló szülésvezetések során tett megfigyeléseim szerint azok a várandósok, akik testileg és lelkileg is felkészülten lépnek rá arra a bizonyos szülőszobai útra, sokkal könnyebben veszik a vajúdás emelte akadályokat, kevésbé függnek külső körülményektől, a szülést és születést összességében egy csodálatos eseményként élik meg, beavatásként az anyaságba, a feltétel nélküli szeretet és elfogadás dimenziójába.


Cím

2510 Dorog,
Hősök tere 9.


Email

info@drmoroczangela.hu


Telefonszám

+36 30


Rendelési idő

Csütörtök: 16:00 – 18:00


Mórocz Medical © 2020. Minden Jog Fenntartva